De Oosterweelwerken zorgen voor een grote impact op de mobiliteit van en naar de bedrijvenzones. Als ondernemer wil u ook uw personeel zo goed mogelijk op de hoogte brengen van timing, fasering, omleidingen… Lantis, de bouwheer van de Oosterweelverbinding, stelt een gratis tool ter beschikking die u in staat stelt om al uw medewerkers gelijktijdig, frequent en volledig te informeren. Een nieuwsupdate specifiek voor uw werknemers.

Voor wie

Ondernemers of hr-managers van bedrijven die gelegen zijn in één van de 9 industriezones die in de omgeving van de Oosterweelwerf liggen. Het gaat om industriezones op het grondgebied van Antwerpen, Zwijndrecht, Beveren en Kruibeke. Voor de lijst van de industriezones: zie inschrijvingsmodule. Ondernemingen daarbuiten kunnen de info ook ontvangen, maar niet op niveau van hun industriezone.

Kostprijs werknemers

Niet van toepassing.

Kostprijs werkgevers

De nieuwsupdate over de Oosterweelwerken voor werknemers is een gratis tool. Uw bedrijf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan eenvoudig door uw gegevens en de locatie van uw bedrijvenzone op te geven via een inschrijvingsmodule.

Voordelen werkgevers

De nieuwsupdate wordt tweewekelijks gestuurd in PDF-formaat, waar relevant met bijkomend beeldmateriaal in JPG. De informatie komt terecht bij de spoc van uw onderneming. Op die manier beschikt u over informatie die u ofwel rechtstreeks kan doorsturen naar uw medewerkers, ofwel eenvoudig kan integreren in de interne communicatiemiddelen van uw organisatie. U bent in staat uw medewerkers allemaal tegelijk te informeren met een vaste frequentie.

Initiatiefnemers

Dit initiatief kwam tot stand door een samenwerking tussen Lantis en Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt de inschrijvingsmodule aan:

https://www.voka.be/informeer-uw-personeel-over-de-oosterweelwerken-de-nieuwsbrief-voor-werknemers-gratis

Na inschrijving, zorgt Lantis ervoor dat u de informatie regelmatig ontvangt.