Spitsmail is een specifieke e-mailservice van het Vlaams Verkeerscentrum. Het Centrum stuurt u actuele verkeersinformatie op maat: enkel de wegen die u aanbelangen en op het moment dat u die nodig hebt. Via een inschrijvingsmodule geeft u het tijdstip van de dag in waarop u zich door de spits beweegt en langs welke wegen u naar uw bestemming rijdt. De meeste snelwegen werden opgedeeld in delen zodat u gericht kan geïnformeerd worden. Ook de belangrijkste gewestwegen maken deel uit van het aanbod. U krijgt voor uw vertrek dagelijks een mail met de actuele situatie.

Voor wie

Iedereen

Kostprijs werknemers

Gratis

Kostprijs werkgevers

Gratis

Voordelen werkgevers

Uw medewerkers kunnen zich voorafgaand aan hun vertrek informeren over de huidige verkeerstoestand en zijn in staat efficiënt te anticiperen (alternatieve routes, thuiswerken, vertrek op het werk uitstellen…).

Initiatiefnemers