Plug-in routeplanner is een internettoepassing (widget) die een bedrijf in staat stelt om de functionaliteit van de routeplanner van De Lijn te integreren op haar website of intranet. De plug-in routeplanner service stelt bezoekers van de website of werknemers in staat reisadviezen op te vragen om zich met het openbaar vervoer te verplaatsen van of naar de opgegeven locaties of naar een vertrek/bestemming van hun keuze. Om het hen makkelijk te maken, is het adres van uw onderneming al automatisch ingevuld. Een bedrijf kan optioneel een boodschap schrijven die, samen met het reisadvies, aan de reiziger getoond wordt. Bedrijven ontvangen een opgemaakte HTML-pagina van De Lijn die op een website eenvoudig kan worden geïntegreerd. De routeplanner kan aan de eigen huisstijl worden aangepast. De toepassingen of data van De Lijn moeten niet op uw eigen systemen worden beheerd. De interface is zeer intuïtief.

Voor wie

Ondernemingen

Kostprijs werknemers

Niet van toepassing

Kostprijs werkgevers

De internettoepassing is gratis. Bedrijven die ze willen gebruiken, moeten een niet-exclusieve, niet overdraagbare, persoonlijke en herroepbare licentie ondertekenen. Ook aan de licentie zijn geen kosten verbonden.

Voordelen werkgevers

  •  Medewerkers of bezoekers kunnen ontdekken op welke manier uw bedrijf bereikbaar is met het openbaar vervoer met aankomsttijden in realtime.
  •  Door de plug-in op uw digitale communicatiemiddelen te plaatsen, toont u dat uw bedrijf alternatieve bereikbaarheid alle kansen geeft.

Initiatiefnemers

De Plug-in routeplanner is een initiatief van De Lijn

https://www.delijn.be/nl/zakelijk-aanbod/reisinfo-op-maat/routeplanner-uw-website.html
Klantenbeheerder bedrijven Antwerpen:
Gino.Derdelinckx@delijn.be