De Bereikbaarheidsmodule van de NMBS is een webpagina die makkelijk kan geïntegreerd worden in de website van uw onderneming. Ze bevat alle informatie over de toegankelijkheid van uw bedrijf met het openbaar vervoer: een kaart met de locatie van uw bedrijf, vertrektabellen van omliggende stations en een reisplanner. De kaart neemt de elementen over van het bedrijf: inzoomen op de locatie van het bedrijf en weergave van NMBS-stations, bushaltes, trams, metrostations in de buurt. Een bedrijf kan een aanbevolen route voorstellen en bijkomende informatie toevoegen via pictogrammen. De dienstregeling van het openbaar vervoer wordt gevisualiseerd in een vertrektabel voor max. vier stations of haltes naar keuze in de buurt van de onderneming. Per halte verschijnt er een vertrekscherm op de webpagina. De ingebouwde reisplanner ten slotte stelt de bezoeker een oplossing voor met het openbaar vervoer van deur tot deur. Een ingebouwde PDF-creator zet indien gewenst de kaart en individuele reisinformatie in een PDF-bestand. Bedrijven ontvangen een opgemaakte HTML-pagina van NMBS die op een website eenvoudig kan worden geïntegreerd.

Voor wie

Ondernemingen

Kostprijs werknemers

Niet van toepassing

Kostprijs werkgevers

De Bereikbaarheidsmodule is gratis. Bedrijven die ze willen toepassen, vullen digitaal een formulier in en aanvaarden de voorwaarden voor gebruik. NMBS stuurt de technische beschrijving voor de installatie van de Bereikbaarheidsmodule op. De code dient onveranderd, inclusief de juridische kennisgeving van de NMBS, opgenomen te worden in de pagina.

Voordelen werkgevers

  •  U kiest zelf welke informatie u meedeelt. U kunt de Bereikbaarheidsmodule personaliseren met uw logo, teksten of foto’s.
  •  Door de Bereikbaarheidsmodule op uw digitale communicatiemiddelen te plaatsen, toont u als bedrijf dat u alternatieve bereikbaarheid alle kansen geeft.

Initiatiefnemers

De Bereikbaarheidsmoduleis een initiatief van het NMBS Business Center:

https://www.belgiantrain.be/nl/mobility-for-business/services/how-accessible-is-my-company
02 528 25 28
business@b-rail.be