De Lijn stelt een bedrijfsmobiliteitstest ter beschikking. Daarin kunnen organisaties zich benchmarken op het vlak van mobiliteit. Aan de hand van 20 vragen kan u ontdekken hoe uw mobiliteitsprofiel zich verhoudt tegenover andere werkgevers. Het profiel dat u te zien krijgt is wetenschappelijk onderbouwd. U krijgt volgens het profiel ook suggesties van aanpak en maatregelen die leiden tot een betere mobiliteit van uw werknemers. Het resultaat is vooral oriënterend: het helpt u na te gaan in welke richting u acties kan ondernemen en welke stappen u best eerst kan zetten.

Voor wie

Mobiliteitscoördinatoren, hr-, finance-, fleet- en facility managers, duurzaamheidscoördinatoren, zaakvoerders of andere functies die professioneel bezig zijn met de mobiliteit van werknemers binnen de eigen organisatie

Kostprijs werknemers

Niet van toepassing

Kostprijs werkgevers

De Bedrijfsmobiliteitstest is gratis.

Voordelen werkgevers

  •  De analyse is snel en stelt u in staat zich te oriënteren
  •  Geobjectiveerde analyse van het mobiliteitsprofiel van uw onderneming: de analyse plaatst u in één van de zes mobiliteitsprofielen, met daaraan gekoppeld aangepast advies.
  •  Het instrument leidt u naar het zakelijk aanbod van openbaar vervoer.

Initiatiefnemers

De bedrijfsmobiliteitstest is een initiatief van De Lijn Centrale Diensten – Afdeling Klant & Verkoop – Dienst Verkoopsbeleid Bedrijven

http://debedrijfsmobiliteitstest.delijn.be/
015 40 89 22