Bedrijven zitten met specifieke bekommernissen bij wegenwerken of mobiliteitsinitiatieven. Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland zet een bereikbaarheidsmanager in om de belangen van de bedrijven op vlak van mobiliteitsuitdagingen zo goed mogelijk te behartigen. De bereikbaarheidsmanager adviseert overheden en infrastructuurbeheerders over de informatienoden van bedrijven en zoekt mee naar oplossingen. Hij brengt bedrijven in contact met de beschikbare informatie over bereikbaarheid en (onderzoek naar) alternatieve verplaatsingsoplossingen. Hij stimuleert bedrijven creatief na te denken over de mobiliteit van hun werknemers en verbindt hen met instanties die alternatieven onderzoeken of aanbieden. De bereikbaarheidsmanager werkt mee aan het opzetten van informatiebijeenkomsten en netwerkmogelijkheden rond mobiliteit, samen met overheids- en mobiliteitspartners. Hij is aanspreekpunt voor bedrijven in hun zoektocht naar informatie of naar een gesprekspartner bij wegbeheerders.

Voor wie

Middelgrote en grote ondernemingen in de regio Antwerpen en Waasland.

Kostprijs werknemers

Niet van toepassing

Kostprijs werkgevers

De dienstverlening is gratis.

Voordelen werkgevers

  • Aanspreekpunt dat snelle doorverwijzing of tussenkomst mogelijk maakt
  • Betere toegang tot specifieke informatie over wegwerkzaamheden, mobiliteitsinitiatieven en alternatieve mogelijkheden voor bedrijven

Initiatiefnemers

Dit is een initiatief van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland in samenwerking met de Vlaamse overheid.

Mobiliteitsmanager: Steven Roeland
03/232 22 19
steven.roeland@voka.be

Bedrijfsgetuigenis

Beschrijf hier een getuigenis of link naar een andere pagina…