Infrastructuurbeheerders communiceren via eigen digitale kanalen over werken. Afhankelijk van de bevoegdheden en geografie gebeurt dit op zeer diverse wijze. Het is voor ondernemers niet eenvoudig hun weg naar de juiste minderhinderinformatie te vinden. Het digitaal platform Antwerpen-Waasland Mobiel komt aan deze tool tegemoet.

Het digitaal platform Antwerpen-Waasland Mobiel geeft een chronologisch overzicht van infrastructuurwerken die van start zijn gegaan in de Antwerpse en Wase regio: gerangschikt op datum en te screenen op locatie. Het is opgemaakt om bedrijven in de regio Antwerpen-Waasland op één locatie te informeren en door te verwijzen naar detailinformatie over lopende werven. Een summary bij elk infrastructuurwerk helpt een ondernemer om snel tot het juiste onderwerp te komen. Bij elk bericht zit een doorverwijzing naar omleidingskaarten, detailinformatie en het bronmateriaal van de desbetreffende infrastructuurbeheerder.

Voor wie

Alle ondernemingen in de regio Antwerpen-Waasland

Kostprijs werknemers

Niet van toepassing

Kostprijs werkgevers

Niet van toepassing

Voordelen werkgevers

  • Vertrekpunt voor het vinden van informatie
  • Doorverwijsplatform naar detailinformatie en digitale kanalen van specifieke infrastructuurbeheerders

Initiatiefnemers

Antwerpen-Waasland Mobiel is een initiatief van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

www.antwerpen-waaslandmobiel.be
Steven Roeland
03/232 22 19
steven.roeland@voka.be